Μελη σε συνδεση

Συνολικά υπάρχουν 0 μέλη συνδεδεμένα: 0 εγγεγραμμένο, 0 κρυφοί και 0 επισκέπτης (με βάση τα μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 5 λεπτά)
Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 6 την Τρί Φεβ 02, 2010 5:23 pm

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

αστυνομια

Τι μας απασχολεί και ίσως τι θα έπρεπε να μας απασχολεί.

αστυνομια

Δημοσίευσηαπό ioshf την Σάβ Οκτ 24, 2009 11:37 pm

σημερα το πρωι εχω παρει το παπι που αγορασα πριν 5 μερεσ και κατεβαινα στην πολη απο τα αντιμαχεια που μενω για να παω να καταθεσω τα χαρτια μου για διπλωμα που δεν εχω στο νησι εχω ερθει για μονιμα και κατοικω της τελευταιες 20 μερες στον δρομο προσπερασα κοντα στο ζιπαρι 2-3 αυτοκινητα απο δεξια χωρις να προκαλεσω προβλημα το ενα απο αυτα το οδηγουσε καποιος αξιωματικος της αστυνομιας οταν εφτασα στην κω και κατεβηκα απο το μηχανακι και με πλησιασε ο κυριος και μου εκανε καποιες ερωτησεις αν ειμαι στην αγγλια και κατι τετοια μου δηλωσε την ταυτοτητα του χωρις ομως να μου δειξει κατι να αναφερω κιωλας οτι ο κυριος που προαναεφερω εκανε προσπερασεις στο αντιθετο ρευμα προφανως και δεν εχω δυπλωμα και με περασε αυτοφορο και ολα καλος μεχρι εδω ας τα πουμε καλος που ο παρανομος κυνηγαει τον παρανομο μου εκανε σωματικο ελενχο επιασε ολες της τσιχλες μου μια μια τα depon μου τα παπουτσια μου και ολα τα πρωσοπικα μου αντικιμενα και τελικα η απορια μου ειναι εχει το δικαιομα ο παρανομος να με κρινει και καλος με κρινει εχει το δικαιωμα; να με ξεφτηληζει χωρις λογο?
ioshf

Δημοσ.: 2
Εγγραφη: Σάβ Οκτ 24, 2009 11:21 pm

Re: αστυνομια

Δημοσίευσηαπό afonic την Κυρ Οκτ 25, 2009 4:47 am

Το να προσπερνάς αμάξια από δέξια είναι πολύ επικίνδυνο, γιατί είσαι εκτός πεδίου προσοχής του οδηγού, και διατρέχεις μεγάλο κίνδυνο να σε πάρει σβάρνα αν κάνει ξαφνικά δεξιά χωρίς να τσεκάρει. Και φύσικα είναι και παράνομο, πράγμα που θα γνώριζες αν είχες δίπλωμα.

Χωρίς να θέλω να ακουστώ δυσάρεστος, γιατί όλοι έχουμε κάνει αντίστοιχα ο αστυνομικός έκανε απλά την δουλειά του...
Άβαταρ μέλους
afonic
Site Admin

Δημοσ.: 32
Εγγραφη: Τετ Απρ 08, 2009 9:36 pm

Δημοσίευσηαπό ioshf την Κυρ Οκτ 25, 2009 9:53 am

σε καμοια περιπτοση δεν λεω οτι ειμαι νομιμος αυτο που αναρωτιεμε ειναι αν ο αστυνομος με τα πολιτικα που κανει προσπερασει στο αντιθετο ρευμα εχει δικαιομα να με σταματισει να μου κανει σωματικο ελενχο και να με οδηγησει και στο αυτορο και αυτος να μην εχει καμοια κυρωση για αυτα που κανει ποιος τον ελενχει αυτον τον κυριο και να σημειωσω οτι ηταν με το ιχ του οχι με αυτοκινητο της αστυνομιας και στο κατω κατω δεν ειμαι εγκληματιας παραβατητης της τροχαιας ειμαι
ioshf

Δημοσ.: 2
Εγγραφη: Σάβ Οκτ 24, 2009 11:21 pm

Δημοσίευσηαπό afonic την Παρ Οκτ 30, 2009 9:11 pm

Ναι, να σε σταματήσει και να σε ελεγξει έχει δικαίωμα και με τα πολιτικά αν σου δείξει την ταυτότητα του.

Φυσικά και δεν μπορεί να παραβιάζει τον ΚΟΚ με το Ι.Χ. του, και σε αυτή την περίπτωση αν τον σταματήσουν θεωρητικά θα του κοπεί κλήση κανονικά, αν και όπως όλοι ξέρουμε σπάνια κάποιος συνάδελφος του είναι τόσο ευσυνείδητος ώστε να το κάνει.
Άβαταρ μέλους
afonic
Site Admin

Δημοσ.: 32
Εγγραφη: Τετ Απρ 08, 2009 9:36 pm

Επιστροφή στην Κοινωνικά

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες